Claus Clement
Med en opvækst på en danseskole, efterfulgt af div. danseuddannelser og en professionel karriere herhjemme og i udlandet har gjort Claus Clement til en absolut stærk karakter i det danske danseliv. Han har løst opgaver for TV og teater, for musik- og modeverdenen. Claus har undervist allround begyndere, øvede og professionelle. Hans tilgang bærer præg af stor viden og erfaring hvilket kommer alle hans elever til gode. Som elev vil du opleve at lære en masse - og have det sjovt i dansens verden.
Frida Oline
Frida startede til dans som 6 årig hos Move. Siden hun blandt andet har deltaget i EM og VM i hip hop. De seneste 3 år har hun fokuseret på showdance, hvor hun sammen med team fik en 3. plads til EM sidste år. Frida vil dele sine erfaringer med eleverne, inspirere dem og sørge for at de får nogle gode timer. Som elev vil du helt sikkert mærke hendes lidenskab for dans og smittende positivitet.
Katrine Ranum
Katrine er en danser med stor erfaring. Hun har været på "hip hop konkurrencegulvet" i over 10 år , og har bl.a. repræsenteret Danmark ved EM og VM. I sine klasser arbejder hun på at give sine elever gode oplevelser med dansen, hvad enten de er helt begyndere eller på øvet niveau.
Kristine Brandt
Kristine er uddannet DDD-danselærer og har national dommerstatus, og har stor erfaring med mange forskellige stilarter indenfor dansen. Hun har danset både ballet, showdance, moderne, disco og hiphop. Kristine har danset til mange shows og events og har vundet flere mesterskaber samt repræsenteret Danmark ved både EM og VM i hiphop. Som underviser er Kristine sød og imødekommende. Eleverne vil opleve en lærer som er pædagogisk og interesseret i at give sine elever en rigtig god oplevelse samtidig med at de bliver dygtigere.
Laura Nathalie
Siden hun var 3 år har Laura været forelsket i dansen, - og har dyrket den i stort set alle stilarter. Hun er en dygtig konkurrencedanser, og som person rigtig sød og imødekommende. Som elev vil du opleve en underviser der er velforberedt til at føre dig ind i dansens fantastiske verden!
Mie Ranum
Mie er en veletableret underviser og medejer af MOVE Jylland. Hun er uddannet professionel danselærer hos De Danske Danseskoler i både hiphop og disco samt uddannet både national og international dommer. Gennem tiden har hun blandt andet danset hiphop, disco, showdance, cheerleading, moderne og pardans. Som teenager deltog hun i både det danske og nordiske MGP og året efter vandt hun Disney Channels dansekonkurrence. Som konkurrencedanser har hun vundet både JM og DM samt repræsenteret Danmark ved EM og VM. I din tid som danselærer har hun blandt andet koreograferet mange shows og modeshows, trænet elever som er blevet udtaget til EM og VM samt været koreograf på Emil fra Lønneberg. Udover at være uddannet danselærer er MKIe også uddannet folkeskolelærer og hun har derfor et kæmpe stort drive for både undervisning og børn. Hun møder altid glad og positiv, og med et ønske om at give børnene en god og lærerig dansetime.
Oline Brandt
Oline startede til dans som 4 årig på Move Dansestudie, og har danset rigtig mange stilarter. Hun har bl.a. repræsentert danseskolen ved både EM og VM flere gange i både hiphop duo og small group. Allerede som 13 årig blev Oline hjælpetræner, og sidenhen instruktør, primært inden for stilarterne hiphop og girly. Udover at undervise har Oline medvirket i en række danse- og modeshows, og blev bl.a. valgt som eneste hip hop danser til promoveringsvideo for "Dansekraft" - Nordjyllands internationale dansefestival. Som elev vil du møde en engageret og dedikeret lærer, som formår at skabe tryghed og udvikling for alle sine elever.
Silje Apollo
Silje har undervist siden 2017 og danser rigtig mange stilarter: Hiphop, jazz, contemporary, house, waacking, showdance, disco, heels, afro og commercial, Sin inspiration henter hun tit på udenlandsrejser, bl.a, til London. Hun har danset med en lang række artister bl.a SKINZ, Branco og Toy Box. Måske kender du også Silje fra TV, hvor hun bl.a har haft hovedrollen i ”MABINOOZ”. Du vil møde en energifyldt, glad og engageret underviser, som tager dig trygt under armen og udfordrer dig i dansens univers.
Sophia Vangsgaard
Sophia har et all-round talent indenfor dans og performance. Hun har danset hele sit liv - og har arbejdet professionelt som barne-kunstner, bl.a. som vinder af MGP - og danser , . og siden hen som voksen danser, med bl.a i produktioner på Det Kgl. Teater, Østre Gasværk og i DRs koncertsal. Hun er flere gange både Jysk og Danmarksmester i hip hop. - og ikke mindst: er hun en sprudlende, energifyldt underviser, som elsker at lære fra sig og skabe en fed stemning for eleverne.
Valeria Rizzo
Valeria er en italiensk født danser, som har fået sin danse-uddannelse dels i Brescia og Bologna, Italien. Valeria har udover klassisk ballet også arbejdet med modern, belly-dance og afrikansk native. Siden 2008 har hun arbejdet som selvstændig kunstner, og er tillige professionel akrobat. Valeria har god undervisningns erfaring med både børn og voksne. Hun er en kreativ, sprudlende sjæl, som forstår at motivere sine elever. undervisningen foregår på dansk v. børnehold og på dansk/engelsk v voksnehold.