Asta Knudtzon
Asta har danset non-stop siden hun var barn. Hun har deltaget på konkurrenceplan, medvirket i musicals og performanceses. Sidenhen har Asta taget en alsidig danseuddannelse delvis i L.A indenfor bl.a. hip hop, urban contemporary , jazz, latin og tap. . Hendes klasser sprudler af danseglæde og som elev møder du en glad og engageret underviser som elsker sit arbejde.
Claus Clement
Med en opvækst på en danseskole, efterfulgt af div. danseuddannelser og en professionel karriere herhjemme og i udlandet har gjort Claus Clement til en absolut stærk karakter i det danske danseliv. Han har løst opgaver for TV og teater, for musik- og modeverdenen. Claus har undervist allround begyndere, øvede og professionelle. Hans tilgang bærer præg af stor viden og erfaring hvilket kommer alle hans elever til gode. Som elev vil du opleve at lære en masse - og have det sjovt i dansens verden.
Freja Gammelgaard
Freja er en passioneret danseunderviser, som gennem tiden har arbejdet indenfor hiphop, girly, moderne, disco og showdance-genren med 10 års undervisningserfaring. I sin tid som aktiv danser, har hun vundet DM i hiphop samt taget en etårig danseuddannelse, som særligt har gavnet teknik og koreografiske kvalifikationer i sin danseundervisning. I tiden som danseunderviser har hun arbejdet med formationstræning, konkurrencetræning samt koreograferet større shows. Freja har en stor passion for at udvikle sine dansere, men prioriterer samtidig vigtigheden af sammenhold og en hyggelig stemning til dansetimerne.
Katrine Ranum
Katrine er en danser med stor erfaring. Hun har været på "hip hop konkurrencegulvet" i over 10 år , og har bl.a. repræsenteret Danmark ved EM og VM. I sine klasser arbejder hun på at give sine elever gode oplevelser med dansen, hvad enten de er helt begyndere eller på øvet niveau.
Kristine Brandt
Kristine har stor erfaring med mange forskellige stilarter indenfor dansen. Hun har danset både ballet, showdance, moderne, disco og hiphop. Kristine har danset til mange shows og events og som tidligere har hun vundet flere mesterskaber samt repræsenteret Danmark ved både EM og VM i hiphop. Som underviser er Kristine sød og imødekommende. Eleverne vil opleve en lærer som er pædagogisk og interesseret i at give sine elever en rigtig god oplevelse samtidig med at de bliver dygtigere.
Laura Nathalie
Siden hun var 3 år har Laura været forelsket i dansen, - og har dyrket den i stort set alle stilarter. Hun er en dygtig konkurrencedanser, og som person rigtig sød og imødekommende. Som elev vil du opleve en underviser der er velforberedt til at føre dig ind i dansens fantastiske verden!
Valeria Rizzo
Valeria er en italiensk født danser, som har fået sin danse-uddannelse dels i Brescia og Bologna, Italien. Valeria har udover klassisk ballet også arbejdet med modern, belly-dance og afrikansk native. Siden 2008 har hun arbejdet som selvstændig kunstner, og er tillige professionel akrobat. Valeria har god undervisningns erfaring med både børn og voksne. Hun er en kreativ, sprudlende sjæl, som forstår at motivere sine elever. undervisningen foregår på dansk v. børnehold og på dansk/engelsk v voksnehold.